Τεράστιες οικοδομικό υλικό Jiangsu & Co. τεχνολογιών, ΕΠΕ

 

Είμαστε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των ελαφριών επιτροπών τοίχων στην Κίνα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται όπως το μη-φέρον εσωτερικό φορτίων και τοίχους χωρισμάτων για τα διάφορα είδη κτηρίων.

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Ελαφριές επιτροπές τοίχων για την πώληση καλής ποιότητας Κοίλες επιτροπές τοίχων πυρήνων για την πώληση
Είναι ένα μακροπρόθεσμο για να συνεργαστεί με Jumbo. Εκτιμώ την επαγγελματική τοποθέτηση εργασίας τους και μετά από την υπηρεσία!

—— Steve

Έξοχη γρήγορη ναυτιλία. Καταπληκτική ποιότητα. Μεγάλη επικοινωνία και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. ιδιαίτερα συστημένος!! Θα αγοράσω πάλι.

—— Tijo Andrews

Είμαι Online Chat Now

Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd

1 2 3 4
Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd
Μπροστινή πύλη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:Τεράστιος
Αριθμός Υπαλλήλων:20~99 άνθρωποι
Ιδρύθηκε Έτος:1999
Εξαγωγή pc:40% - 50%

Η τεράστια Co. τεχνολογίας κτηρίου Jiangsu, ΕΠΕ είναι η μεγαλύτερη κατασκευή MgO των ελαφριών επιτροπών τοίχων χωρισμάτων στην Κίνα, με μια ετήσια ικανότητα 3.2 εκατομμύριο τετραγωνικών μέτρων

 

Η παραγωγή με το εμπορικό σήμα μας «Jumbo» έχει περάσει όλες τις δοκιμές και τις επιθεωρήσεις της εθνικής ποιοτικής επίβλεψης και το κέντρο δοκιμής των οικοδομικών υλικών για τις βιομηχανικές οικοδομήσεις, το εθνικό κέντρο για την ποιοτική επίβλεψη και τη δοκιμή του εξοπλισμού προσβολής του πυρός, ect. Η παραγωγή μας έχει εφαρμοστεί ευρέως στους μη-φέροντες τοίχους των διάφορων κτηρίων. Έχουμε καθιερώσει τη σταθερή επιχειρησιακή σχέση με τις εγχώριες αγορές (Χονγκ Κονγκ, Bejing, Σαγκάη, Jiangsu, Zhejiang και ούτω καθεξής) και τις αγορές στο εξωτερικό, όπως η Ρωσία, η Παπούα Νέα Γουϊνέα, η Ανγκόλα, κ.λπ.

 

Είναι καλά - γνωστός ότι η επιστήμη και η τεχνολογία είναι η αρχική παραγωγική δύναμη. Έτσι εστιάζουμε πάντα στα νέα υλικά και τις νέες αιτήσεις, και συντονίζουμε επίσης με τα σχετικά πανεπιστήμια και τα ιδρύματα. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι το σώμα, η αγορά είναι ο οδηγός, και η έρευνα είναι το πνεύμα. Εκτιμούμε πάντα τους καταρτισμένους ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών, QC, και ακόμη και εργαζόμενοι. Επομένως, αναγνωριζόμαστε ως «ελαφρύς εμπειρογνώμονας τοίχων χωρισμάτων».

 

Ήμαστε σε αυτόν τον τομέα για πάνω από δέκα έτη και η εμπειρία μας δείχνει ότι η σημασία της εγκατάστασης είναι η ίδια με την ίδια την ποιότητα. Έτσι βασισμένοι στο ακριβές ποιοτικό σύστημα, εκπαιδεύουμε επίσης μια επαγγελματική ομάδα (περισσότερα από 100 άτομα) για την εγκατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε τους τοίχους καλής ποιότητας και την αποδοτικότερη υπηρεσία!

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Jumbo Building Material & Technologies Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James

Τηλ.::+86-0519-83825518

Φαξ:86-0519-83825518

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2017 lightweightwallpanel.com. All rights reserved.